matkailu.jpg

MATKAILIJOILLE

RATSASTUSRETKI AULANGOLLA

Ratsastusretkellä koet Aulangon satumaisen puistometsän ja luonnon uudella tavalla hevosen selästä. Retki kestää tunnin. Se alkaa ratsastuskoululta ja etenee hyvin hoidettuja puistoja ja polkuja pitkin romanttisessa puistometsässä ja rantareiteillä.

Ryhmäkoko:    max 12 henkilöä

Hinta:               60 €/hlö (3-12 ryhmässä) / yksityistunti, 80 €/hlö (1-2 hlöä)

Toteutuskielet:  suomi ja englanti.
Kesto:               1 tunti


Erityisesti huomioitavaa: pukeudu sään mukaan ratsastukseen soveltuviin vaatteisiin (joustavat housut sekä saappaat tai matalakantaiset kengät), tallilta lainattavissa kypärä sekä turvaliivi. Ryhmän olisi hyvä koostua suunnilleen samantasoisista ratsastajista. Ratsastajien toivotaan tulevan tallille noin puolta tuntia ennen retken alkua, jotta kukin voi tutustua rauhassa omaan ratsuunsa ennen retkelle lähtemistä.

RATSASTUKSEN LYHYT OPPIMÄÄRÄ PIENRYHMILLE

Tutustuminen hevosiin ja ratsastukseen harrastuksena.
Tämä tehotunti on tarkoitettu vasta-alkajille tai jo hieman lajiin tutustuneille, lapsista aikuisiin. Tunnin aikana opit perusasioita hevosesta ja ratsastuksesta. Opit varustamaan hevosen ratsastustunnille ja pääset harjoittelemaan ratsastuksen perusasioita.

Ryhmäkoko:     1-20 henkeä.
Hinta:                 80 €/hlö yksin, pareittain 60 €/hevonen.

Toteutuskielet:   suomi ja englanti.

Kesto:                 1 tunti.

Erityisesti huomioitavaa: pukeudu sään mukaan ratsastukseen soveltuviin vaatteisiin (joustavat housut sekä saappaat tai matalakantaiset kengät). Tallilta lainattavissa kypärä ja turvaliivi.

RATSASTUSTUNTI AULANGON RATSASTUSKOULULLA

Aloita ratsastusharrastus tai hio ratsastustaitojasi Aulangolla. Ratsastuksenopetusta saat Aulangon upeissa maisemissa aivan kylpylähotellin kupeessa. Opetusta annetaan kentällä, maastossa tai ratsastushallissa tasosi ja toiveittesi mukaan.

Hinta:                 45 €/hlö (3-8 hlön ryhmissä) / yksityistunti 80 €/hlö (2-4hlön ryhmissä60€/hlö).

Toteutuskielet:    suomi ja englanti.
Kesto:                 1 tunti.


Erityisesti huomioitavaa: pukeudu sään mukaan ratsastukseen soveltuviin vaatteisiin (joustavat housut sekä saappaat/matalakantaiset kengät). Tallilta lainattavissa kypärä ja turvaliivi.

VAUNU- JA REKIAJELU AULANGOLLA

Koe Aulangon romantiikka ja puistometsä uudella tavalla hevosen vetämillä vaunulla tai reellä. Retki alkaa Aulangon Ratsastuskoululta ja etenee idyllisillä puistobulevardeilla tai salaperäisillä poluilla. Vaunu- ja rekiajo on mahdollista toteuttaa myös Aulangon alueella tai muualla. Retkeen Aulangolta mahdollista sisällyttää tarjoilua tekosaarilla, lomakylässä tai ulkoilumajalla.

Hinta:               200€/alkava tunti, ryhmäkoko 1-5 henkilöä.
Toteutuskielet:   suomi ja englanti.
Lisämaksu matkan pituuden mukaan.

HIIHTO-, PÄÄSIÄIS-,  KESÄ- JA SYYSLOMALLA

Tarjoamme matkailijoille talutusratsastusta ma-pe klo 14.00 ja lauantaisin klo 11.00 alkaen. Ajanvaraus suotava, mutta ei välttämätön. 

Ratsastustunteja matkailijoille kaikkina viikonpäivinä, pääasiassa klo 14.30 -17.00.

Muukin aika on sovittavissa. Varaathan aikasi yksityis- tai ryhmätunnille etukäteen!

 

 

Varaukset:
 Aulangon Ratsastuskoulu
 Aulangonkuja 3 13220 HÄMEENLINNA

tallipuh. 045 3183317 tai puh. 050-352 1278 / Salla Varenti